• -190,00 lei
Rucsac Ortovox Peak Light 30 S Ortovox - 1
  • Rucsac Ortovox Peak Light 30 S Ortovox - 3
  • Rucsac Ortovox Peak Light 30 S Ortovox - 5
  • Rucsac Ortovox Peak Light 30 S Ortovox - 6

Rucsac Ortovox Peak Light 30 S

569,00 lei
759,00 lei

BRAND: Ortovox | SKU: 4251422570794 | PRODUCT ID: 5570

 

Nou

Rucsac Ortovox Peak Light 30 S – Marile provocări alpine te cheamă în această vară. Fie pe Dent Blanche, înconjurat de ghețarii săi puternici, fie pe Weisshorn din Alpii Valais – noul rucsac PEAK LIGHT este însoțitorul ideal pentru turele alpine solicitante. Este EXTREM DE UȘOR, TEHNIC și FUNCȚIONAL cu noul SISTEM DE SPATE SWISSWOOL TEC KNIT.

Sistem de spate SWISSWOOL-TEC-KNIT
SISTEMUL SWISSWOOL-TEC-KNIT reprezintă sinteza inovatoare a unui SPATE TEHNIC cu LÂNĂ ELVETIANĂ PRESATĂ LA CĂLDURĂ, acoperit cu o țesătură tricotată 3D HIGH-TECH. Tampoanele de lână sunt folosite în zonele care vin în contact cu spatele, depozitând volume mari de umiditate fără a se simți umede.


Citeste mai mult
Culoare
  • Albastru
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

PEAK LIGHT combină STABILITATEA, CONFORT LA PURTARE și o GREUTATE SCĂZUTĂ. Greutatea totală de 1070 g poate fi redusă cu încă 380 g prin simpla îndepărtare elementelor detasabile. O greutate minimă de 690 de grame* lărgește astfel gama de utilizare, de la ture lungi la alpin până la alpinism.

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE
PEAK LIGHT 30 S cu sistem de spate foarte scurt, este creat pentru turele alpine solicitante. Acest rucsac este robust, dar incredibil de ușor datorită utilizării materialului extrem de rezistent la rupere și abraziune Nylon 420D Oxford. Această țesătură din nailon este unul dintre cele mai ușoare materiale pentru rucsacuri. Materialul este, de asemenea, acoperit cu PU și astfel este rezistent la apă.

Noua construcție triunghiulară a capacului permite o reglare variabilă cu prindere a corzilor fără alunecare. Capacul este complet detașabil sau depozitat în compartimentul principal. Când este depozitat în compartimentul principal, fermoarul capacului poate fi deschis cu ușurință. Compartimentul cu capac are două secțiuni. Cusăturile cu bandă fac capacul complet impermeabil.

Pentru PEAK LIGHT, Ortovox s-a concentrat pe caracteristicile importante și a renunțat la orice nu este necesar. Desigur, PEAK LIGHT are toate caracteristicile importante precum prindere pentru corzi și piolet, cordoane de control al sarcinii, plasă pentru cască, bucle de material, buzunar pentru șold, un compartiment pentru hartă și fermoar circumferențial pentru acces rapid la compartimentul principal din față. Echipamentul de siguranță este ținut în siguranță în interior datorită prinderii speciale. În plus, caracteristicile standard ORTOVOX includ un card de urgență, curea de piept cu fluier de semnalizare, curea de compresie, culoare interioară strălucitoare, compatibilitate cu sistemul de hidratare și suport pentru schiuri.

Aceste caracteristici atent analizate, greutatea redusă și sistemul inovator de spate fac din PEAK LIGHT un rucsac de ture alpine extrem de funcțional.

„S”-ul din nume înseamnă SHORT, deci a fost adaptat special pentru alpiniştii cu spatele scurt. Sistemul de spate al acestui rucsac este semnificativ mai scurt.

Închidere laterală pentru schi
Curea de șold detașabilă
Curea de piept cu fluier de semnalizare
Plasa pentru casca
Protectia de spate detașabilă
Buzunar la șold
Compartiment pentru hartă
Curea de compresie
Bucle de prindere
Bucle pentru piolet si bete de tura
Breloc
Atașare corzi
Sistem de spate SWISSWOOL TEC KNIT
Suport sticle in interior
Compatibil cu sisteme de hidratare
Fermoar circumferenţial
Fermoar rezistent la apa
1 x card de urgență
MATERIAL: Poliamidă 420D
Greutate: Min. 690 g / Max. 1070 g

Gen
Unisex
Utilizare
Hiking/Trekking
Review-uri (0)