Boxeri dama Ortovox 185 Merino Rock N Wool FW21 Ortovox - 1
  • Boxeri dama Ortovox 185 Merino Rock N Wool FW21 Ortovox - 3

Boxeri dama Ortovox 185 Merino Rock N Wool FW21

189,00 lei

BRAND: Ortovox | SKU: 3482 | PRODUCT ID: 4675

 

Nou

Boxerii Ortovox 185 Merino Rock N Wool pentru femei au o arie mare de utilizare pe tot parcursul anului, fiind fabricati din lana Merino 100% de 185 g/m2, ce asigura caldura necesara corpului pe timp rece, dar este ideal si in zilele calduroase de primavara. Croiala este ideala pentru orice activitate sportiva intensa mai ales in conditii climatice nefavorabile in munti.

Freeride-ul incepe cu primul strat de imbracaminte, deoarece acesta este cel care determina daca intregul sistem de imbracaminte va functiona cum este de asteptat. Aceasta fibra naturala este foarte buna pentru fiecare anotimp al anului, dar este pur si simplu fantastica pentru sporturi de iarna atunci cand temperatura corpului fluctueaza intre transpiratii abundente in timpul perioadelor de activitate si racire rapida atunci cand corpul este in repaus. Lana Merino are capacitatea unica de a absorbi volume mari de umiditate astfel incat senzatia de ud este practic inexistenta. Umiditatea este transportata in miezul fibrei si eliberata treptat, intr-un ritm lent. In acelasi timp, lana ajuta la reglarea temperaturii si previne mirosurile neplacute.

Ortovox utilizeaza lana Merino 100% pentru intreaga colectie ROCK N WOOL. Aceste produse au o greutate a materialului de 185 g/m², ceea ce le face extrem de versatile pe tot parcursul iernii. Aceasta colectie este caracterizata prin modele colorate, caracteristici distractive, croiala larga, si – desigur – prezenta fibrei Merino foarte functionale.

Citeste mai mult
Marime
  • XS
  • S
  • M
Culoare
  • Albastru
  • Coral
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

100 % lana virgina (Merino 185g/m²)
Grosime material: 185 g/m²
Greutate: 97 g
Mentine temperatura corpului constanta
Te mentine uscat
Nu miroase
Usor de intertinut
Foarte confortabil

Material
Lana
Gen
Femei
Review-uri (0)