• -300,00 lei
Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 1
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 1
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 2
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 3
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 4
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 5
  • Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx Scarpa - 6

Bocanci Scarpa Maverick Mid Gtx

550,00 lei
850,00 lei

BRAND: Scarpa | SKU: 8057963055730 | PRODUCT ID: 5001

 

Nou

Modelul ideal pentru toti pasionatii de munte care se bucura de trekking si de hiking. Confortabil si versatil, permite piciorului sa se miste cu agilitate fara a compromite performanta si usurinta. Membrana Gore-Tex garanteaza impermeabilitate si protectie pe terenuri umede.

Citeste mai mult
Numar
  • 44
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Tesatura tehnica cu microfibra cu insertii in zona superioara.
➤ Inchidere cu sireturi incorporata cu design SCARPA pentru a sustine partea superioara. Inchiderea imparte zonele de tensiune si infasoara progresiv glezna in siguranta.
➤ Membrana GORE-TEX Extended Comfort pentru respirabilitate maxima si impermeabilizare.
➤ Insertie EVA cu densitate scazuta pentru absorbtia socurilor.
➤ Talpa intermediara EVA cu densitate medie pentru sustinere, usurinta si absorbtie a socurilor.
➤ Sistem de torsiune stabilizator dinamic. Sistem ergonomic integrat din TPU cu grosimi diferentiate pentru stabilitate si anti-torsiune.
➤ Aderenta si tractiune pe orice teren datorita designului si compusului de cauciuc SuperGum. Talpa exterioara proiectata de SCARPA are scobiturile distantate de 4.5 mm, care faciliteaza expulzarea pamantului pe teren stancos si noroios, pentru un plus de eficienta.

   ACTIVfit este un sistem de constructie care dezvolta diferite forme, talpi si modele concepute special pentru picioarele femeilor sau barbatilor. Modelele sunt proiectate si construite pentru cea mai buna performanta in diverse activitati in aer liber. Datorita experientei si cercetarii sale, SCARPA ofera confort absolut. Cand spunem „absolut”, ne gandim la un beneficiu subiectiv care devine confort obiectiv. Aceasta linie stabileste un standard de calitate inalt pentru performanta, confort, stil si durabilitate.

   ACTIVimpact este o tehnologie aplicata constructiei talpilor care utilizeaza materiale cu caracteristici fizice si chimice care absorb impacturile negative cu solul si maresc caracteristicile de absorbtie a socurilor, exploatand la maximum energia utilizata in timpul activitatii.

  Produsele concepute cu membrana GORE-TEX sunt impermeabile, rezistente la vant si durabile, cu respirabilitate la nivel superior. Aceste produse vor rezista testului timpului, deoarece au fost create pentru a garanta siguranta, protectie si cel mai mare confort pe orice teren.

Greutate: 475 grame.

Review-uri (0)