• -85,00 lei
Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 1
  • Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 1
  • Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 2
  • Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 3
  • Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 4
  • Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23 La Sportiva - 5

Incaltaminte La Sportiva Tx2 Evo Leather S23

759,00 lei
844,00 lei

BRAND: La Sportiva | SKU: 27Y900502 | PRODUCT ID: 5546

 

Nou

Pantoful de abordare pentru femei La Sportiva TX2 Evo Leather este conceput pentru longevitate, astfel că partea superioară este realizată din piele de căprioară, iar talpa cu inserție Resole Platform poate fi regenerată. Talpa OrthoLite® Hybrid Approach vă menține o senzație de prospețime, șiretul Mythos asigură o potrivire precisă, iar talpa Vibram® Idrogrip asigură o aderență superbă.

Citeste mai mult
Numar
  • 38
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Modelul prezentat aici este ecologic datorită utilizării de materiale reciclate și de soluții ecologice. Pantoful de via ferrata pentru femei La Sportiva TX2 Evo Leather are șireturi fabricate din materiale 100% reciclate, iar talpa intermediară EVA și talpa OrthoLite® Hybrid conțin unele dintre acestea. În plus, tălpile folosesc deșeuri de producție care au fost reciclate în loc să fie aruncate. Caracterul ecologic al produsului este influențat și de faptul că pielea de căprioară folosită pentru partea superioară a fost supusă unui proces de tăbăcire vegetală.

Pantoful de trekking low-top pentru femei La Sportiva TX2 Evo Leather este conceput pentru a rezista mult timp datorită unei inserții speciale în talpă - Resole Platform. Acesta permite regenerarea tălpii pantofului la punctele de vânzare autorizate La Sportiva. Platforma Resole vă permite să prelungiți durata de viață a produsului și să reduceți deșeurile.

Inovatorul C2 - Combo Cord™ utilizează un cablu flexibil pentru a conecta rapid pantoful și a-l depozita în rucsac sau pentru a-l atașa cu ușurință la ham. Partea superioară a cizmelor La Sportiva TX2 Evo Leather folosește piele naturală de căprioară, care oferă un pantof estetic plăcut și cu o durabilitate ridicată. Întăririle din zonele strategice sunt suprapuneri PU Tech-Lite ™. Încălțămintea de via ferrata pentru femei La Sportiva TX2 Evo Leather folosește sistemul de legare Mythos, care se extinde până la vârf pentru o potrivire extrem de precisă și o senzație excelentă la sol.

Pantoful de abordare pentru femei La Sportiva TX2 Evo Leather folosește o talpă OrthoLite® Hybrid Approach de 4 mm grosime, care are grijă de senzația de prospețime confortabilă din interiorul pantofului. Spuma EVA, care este reciclată în proporție de 7%, este responsabilă pentru amortizarea excelentă a acestui model. Aderența superbă se datorează tălpii exterioare Vibram® Idrogrip, care are o zonă specială de cățărare pentru o aderență maximă pe teren tehnic.

Model ușor din seria de abordare La Sportiva Traverse X;
Partea superioară este realizată din piele de căprioară tăbăcită vegetal;
Limbă pentru a împiedica pătrunderea obiectelor străine în pantof;
Suprapuneri PU Tech-Lite™ de întărire pe vârf și călcâi;
Căptușeala pantofului este din plasă cu proprietăți antiderapante;
Talpa antimicrobiană Ortholite® Hybrid Approach de 4 mm conține materiale reciclate și spumă din deșeuri de producție;
Talpa intermediară de amortizare folosește 7% spumă EVA reciclată și o talpă Resole Platform, care permite prelungirea ciclului de viață al pantofului prin posibilitatea recondiționării la centrele autorizate La Sportiva;
Talpă exterioară Vibram® Idrogrip cu o zonă specială de cățărare;
Șiret Mythos preluat de la modelele de alpinism;
Atașare flexibilă C2 - Combo Cord™ pe călcâi pentru împerecherea rapidă a pantofilor și depozitarea lor într-un rucsac sau pentru atașarea lor la un ham;
Șireturi realizate din materiale 100% reciclate;
Inserție TPU de stabilizare a piciorului.

Greutatea pantofului:302 g
Gen
Femei
Utilizare
Hiking/Trekking
Review-uri (0)