• -255,00 lei
Bluza de corp Zajo Nora Wmn Merino Zajo - 1
  • Bluza de corp Zajo Nora Wmn Merino Zajo - 1
  • Bluza de corp Zajo Nora Wmn Merino Zajo - 2
  • Bluza de corp Zajo Nora Wmn Merino Zajo - 3

Bluza de corp Zajo Nora Wmn Merino

220,00 lei
475,00 lei

BRAND: Zajo | SKU: 1089621 | PRODUCT ID: 4734

 

Nou

Fabricat din lana merinos, moale, cu cusături plate, acest tricou, care elimină transpiratia constituie primul strat perfect de haine, imbrăcămintea de corp pentru sporturi si activitati de inalta performanta..

Citeste mai mult
Marime
  • M
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Greutate: 112g,

Compozitie: 83% lana Merino, 12% Nylon, 5% Spandex

Intretinere:

Spalati hainele noi înainte de prima purtare pentru a spala vopseaua suplimentara care poate fi transferata pe piele sau alte haine. Imbrăcamintea din lana merino nu trebuie să fie spalata la fel de des ca hainele din alte fibre. 

Cel mai bun mod de a va mentine produsele din lana merino este prin expunerea lor la aer proaspat. Se recomanda spălarea manuala cu apa calda si sapun, cu timp de inmuiere scurt. In cazul spalarii automate se recomanda 30 de grade pe ciclu rece sau daca este disponibila optiunea de spălare de lana/ rufe delicate.

Nu folositi balsam de rufe deoarece acesta poate acoperi fibrele merino limitand capacitatea naturala a lanii de a gestiona în mod activ umiditatea si temperatura corpului. 

Lana Merino este, in general, foarte susceptibila la deteriorarea mecanică, asa ca nu o spalati cu haine care au fermoare, catarame, Velcro.Este recomandat sa va puneti hainele in sac textil. Lana merino este sensibila la ingalbenire daca este expusa la lumina soarelui.

Material
Lana
Gen
Femei
Greutate (Kg)
0.210
Review-uri (0)