Tricou barbatesc Merinito 170g/mp Merinito - 2
  • Tricou barbatesc Merinito 170g/mp Merinito - 1
  • Tricou barbatesc Merinito 170g/mp Merinito - 2

Tricou barbatesc Merinito 170g/mp

139,00 lei

BRAND: Merinito | SKU: 866 | PRODUCT ID: 964

 

Nou

Tricoul este Merinito si este fabricat in România din lână merinos de 170g/mp.  Deoarece este extrem de elastic se adaptează la forma corpului și sporește mobilitatea. Lâna merinos folosită este subțire (ca orice alt tricou), este moale (se poate purta fără probleme direct pe piele) și poate fi folosită în toate anotimpurile (temperatura corpului este menținută constantă).

Citeste mai mult
Cantitate

Disponibil in 48 h cu precomanda.

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Tricoul este fabricat din lână merinos extrafină, nu are rival în confort și versatilitate, poate fi folosit ca un tricou multifuncțional: alergare, urcare pe munte, schi, ciclism,, călătorie sau o plimbare relaxată în parc. Deoarece hainele din lână merinos nu dezvoltă mirosuri neplăcute, ele pot fi purtate zile în șir fără griji.

Față de lâna tradițională fibra de lână merinos este extrem de fină și nu irită pielea. Are calități de termoreglare excepționale atât iarna cât și vara fiind in același timp ignifugă și având factor de protecție +50.

Iar în momentul în care doriți să o integrați inapoi in circuitul naturii puteți sta fară grijă : ingropată în sol se degradează complet in 6-9 luni, față de sintetice care necesită si 30-40 de ani (!).

Material
Lana
Gen
Barbati
Review-uri (0)