• -11,00 lei
  • Nou
Rucsac Vaude Wizard 30+4 litri Vaude - 1
  • Rucsac Vaude Wizard 30+4 litri Vaude - 9
  • Rucsac Vaude Wizard 30+4 litri Vaude - 10

Rucsac Vaude Wizard 30+4 litri

829,00 lei
840,00 lei

BRAND: Vaude | SKU: 14568 | PRODUCT ID: 6262

 

Nou

 Rucsacul Vaude Wizard 30+4 litri, partenerul ideal pentru drumețiile dumneavoastră, cu o generoasă capacitate de 30+4 litri, acest rucsac vă oferă versatilitate excelentă pentru excursii la cabană sau plimbări de o zi în munți. Descoperiți confortul și eficiența într-o singură alegere.

Citeste mai mult
Culoare
  • Negru
  • Rosu
  • Albastru inchis
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

 Sistemul de susținere Aeroflex Control vă asigură un confort deosebit, menținând spatele bine ventilat în timpul ascensiunilor intense și oferindu-vă o călătorie plăcută pe traseu în coborâre. Cu ajutorul Sistemului Shifting Back Length, lungimea spate a rucsacului se poate ajusta perfect la mărimea toracelui dumneavoastră.

 Compartimentul suplimentar separat de compartimentul principal, accesibil din exterior, este ideal pentru stocarea hainelor ude de ploaie sau a unei schimbări de îmbrăcăminte în situații necesare.

Cu buzunare externe din plasă, un buzunar pe capac, un buzunar pe centură și compatibilitate cu sistemul de hidratare, rucsacul Wizard 30+4 este proiectat pentru a vă oferi funcționalitate maximă. Curelele practice de comprimare facilitează ambalarea versatilă, iar materialul reciclat și impermeabilitatea Eco Finish, fără fluorocarburi (PFC), reflectă angajamentul față de mediu.

Eticheta VAUDE Green Shape reprezintă produse funcționale și prietenoase cu mediul, realizate din materiale durabile și certificate bluesign®. Bretelele ergonomice pentru umăr, centura cu buzunar cu fermoar, compensarea pentru neutralitatea climatică și fabricația prietenoasă cu mediul completează caracteristicile acestui rucsac.

Specificații tehnice:

- Greutate în grame: 1270

- Volum în litri: 34

- Tip: Sistem de spate Aeroflex Easy Adjust

- Lungime în cm: 54

- Lățime în cm: 30

- Adâncime în cm: 26

Greutate (Kg)
1,27

S-ar putea sa-ti placa

Review-uri (0)