• -14,00 lei
Bucla echipata Ocun Kestrel ST Dyneema 60 cm Ocun - 1
  • Bucla echipata Ocun Kestrel ST Dyneema 60 cm Ocun - 1

Bucla echipata Ocun Kestrel ST Dyneema 60 cm

115,00 lei
129,00 lei

BRAND: Ocun | SKU: 85918046370 | PRODUCT ID: 5851

 

Nou

Bucla echipata Ocun Dyneema Kestrel ST este o bucla ultra usoara formata din 2 carabiniere cu clapeta sarma Kestrel si o chinga dyneema de 60 cm (12 mm latime).

Citeste mai mult
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Carabiniera de catarare Ocun Kestrel QD St-Sling Dyn 12 60cm folosește o tehnologie foarte modernă, care a permis Ocun să creeze o carabină incredibil de ușoară, dar extrem de rezistentă. Carabinierele Kestrel sunt fabricate din aliaje ușoare forjate la cald de înaltă calitate și anodizate, ceea ce întărește învelișul exterior și oferă un aspect extrem de atractiv. Ocun Kestrel QD QD St-Sling Dyn 12 60cm Express este construit pe o chingă Dyneema de 12 mm lățime, ceea ce îl face o configurație incredibil de ușoară. De asemenea, chingile vă permit să ajustați lungimea expresului, ceea ce îl face un instrument de cățărare incredibil de versatil.
Finisarea superbă, ultraprecisă, asigură o mișcare lină a încuietorilor și face ca utilizarea Kestrel express să fie extrem de plăcută. Pe lângă faptul că sunt ușoare, încuietorile din sârmă folosite pe carabiniere asigură că frânghia poate fi prinsă confortabil, nu îngheață în condiții de iarnă și nu se deschid singure atunci când carabinierul lovește stânca. În plus, dintele de pe Kestrel Express este netezit și retras în așa fel încât nu se va agăța de alte echipamente și de cățărători, așa cum se întâmplă cu majoritatea carabinierelor Wire.

Utilizare
Catarare
Review-uri (0)