• -651,00 lei
  • Nou
Jacheta de schi Icepeak Edmonton Icepeak - 1
  • Jacheta de schi Icepeak Edmonton Icepeak - 1
  • Jacheta de schi Icepeak Edmonton Icepeak - 2

Jacheta de schi Icepeak Edmonton

399,00 lei
1.050,00 lei

BRAND: Icepeak | SKU: 256207505I | PRODUCT ID: 6266

 

Nou

Jacheta de schi Icepeak Edmonton este concepută pentru bărbații pasionați de activități în aer liber.

Citeste mai mult
Marime
  • L
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Jacheta de schi Icepeak Edmonton este concepută pentru bărbații pasionați de activități în aer liber.

 Cu materiale preformate pentru o mișcare naturală, guler interior confortabil și glugă reglabilă, această jachetă asigură confort și funcționalitate pe pârtie. Gluga este detașabilă pentru versatilitate, iar manșetele reglabile și manșetele interioare elastice cu orificii pentru degetul mare oferă o potrivire personalizată și protecție suplimentară împotriva frigului.

 Jacheta dispune de buzunar cu fermoar intern și un buzunar special pentru ski pass pe mânecă, pentru acces ușor și rapid la articolele esențiale. Cu un fermoar frontal rezistent la apă și talie reglabilă, jacheta oferă protecție împotriva intemperiilor, având o coloană de apă de 10.000 mm și o respirabilitate de 10.000 g/m2/24h.

 Suprafața țesăturii este tratată cu un finisaj hidrofug, materialul rezistent la vânt oferă protecție optimă împotriva vântului, menținând căldura în interior. Această jachetă A.W.S. EXTREME îndeplinește cerințele persoanelor active în aer liber, oferind funcționalitate în orice situație, indiferent de vreme.

 Fabricată dintr-un material cu două straturi, unde o membrană impermeabilă este legată de un material funcțional, jacheta Icepeak Edmonton este și izolată termic pentru confort sporit. Materialul este 100% poliester, iar tivul este reglabil pentru a se potrivi perfect nevoilor tale. O alegere excelentă pentru zilele reci petrecute pe munte sau pe pârtie.

Coloana de apa (mm)
10 000
Review-uri (0)