• -450,00 lei
Jacheta Black Diamond Vision Hybrid Dama Black Diamond - 1
  • Jacheta Black Diamond Vision Hybrid Dama Black Diamond - 1
  • Jacheta Black Diamond Vision Hybrid Dama Black Diamond - 2

Jacheta Black Diamond Vision Hybrid Dama

700,00 lei
1.150,00 lei

BRAND: Black Diamond | SKU: #AP7440464022 | PRODUCT ID: 6160

 

Nou

Jacheta Black Diamond Vision Hybrid Hoody WM este creată special pentru drumetii, combinând izolația termică, respirabilitatea și libertatea de mișcare. Această jachetă oferă confort în condiții variate, fiind perfectă pentru activitățile montane. Tehnologia sa și designul inteligent îți permit să te bucuri de căldură fără a sacrifica mobilitatea, făcând-o alegerea ideală pentru aventurile tale în aer liber.

Citeste mai mult
Marime
  • XS
  • S
  • M
Culoare
  • Albastru
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Pufoaica Black Diamond Vision Hybrid Hoody WM reprezintă un partener de nădejde pentru aventurile montane datorită caracteristicilor sale tehnologice de vârf și a materialelor inovatoare. Fabricată din Japanese liquid crystal polymer ripstop în zonele expuse la uzură, este extrem de durabilă. Construcția sa ergonomică sporește respirabilitatea și flexibilitatea la nivelul axilelor și al spatelui.

Izolația termică de 60g PrimaLoft Gold Insulation, cu tehnologia Cross Core ce include Aerogel, dezvoltată inițial de NASA pentru costumele astronauților, conferă o izolație ultralight cu cel mai bun raport căldură-greutate din domeniu.

Practic, dispune de două buzunare cu fermoar pentru mâini, compatibile cu hamul, un buzunar sigur cu fermoar pe partea dreaptă și un buzunar de piept cu fermoar, perfecte pentru obiectele esențiale în timpul aventurilor tale. De asemenea, este prevăzută cu un buzunar interior ideal pentru mânușile sau căciula.

Detaliile precum tivul reîntărit și manșetele elastice contribuie la menținerea căldurii și respingerea frigului. Gluga, compatibilă cu cască, adaugă protecție suplimentară împotriva vântului și a zăpezii, asigurând confortul în condiții extreme.

Realizată din materialul Japanese liquid crystal polymer (LCP) ripstop,  pentru durabilitate,  în zonele abrazive

Izolația termică PrimaLoft Cross Core Insulation with Aerogel de 60g îmbunătățește valoarea CLO, fără să crească în greutate

Două buzunare cu fermoar pentru mâini, compatibile cu hamul

Buzunarul interior, sigur, cu fermoar, de pe partea dreaptă

Buzunarul interior, la piept, cu fermoar

Buzunar interior pentru mânuși sau căciulă

Tiv reîntărit, elastic

Manșete elastice

Glugă reglabilă, compatibilă cu casca

Gen
Femei

S-ar putea sa-ti placa

Review-uri (0)