• -33,00 lei
Rucsac Rab Tensor 20 Black Rab - 1
  • Rucsac Rab Tensor 20 Black Rab - 1
  • Rucsac Rab Tensor 20 Black Rab - 2

Rucsac Rab Tensor 20 Black

340,00 lei
373,00 lei

BRAND: Rab | SKU: QAP-01 | PRODUCT ID: 6220

 

Nou

Rucsacul Rab Tensor 20 este perfect pentru activități variate, oferind confort și funcționalitate. Este echipat cu sistemul anatomic Air Contour™ ce se potrivește perfect formei corpului, garantând confort chiar și pe teren accidentat.

Citeste mai mult
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Sistemul anatomic Air Contour™ se adaptează formei corpului pentru un confort maxim pe teren variat. Bretelele oferă susținere și sunt echipate cu plasă respirabilă pentru ventilație optimă.

Volumul rucsacului este de 20 litri, iar dimensiunile sunt 50 x 30 x 23 cm. Această capacitate este ideală pentru diferite activități în aer liber.

Dispune de multiple buzunare, inclusiv un buzunar interior de siguranță cu clips pentru chei, un buzunar cu fermoar în partea superioară, un buzunar din plasă ușor accesibil și buzunare laterale elastice pentru sticle de apă sau alte obiecte.

Fabricat din 100% 420D Polyester Ripstop / HydroShield reciclat, este rezistent și durabil. De asemenea, are un sistem dedicat pentru un rezervor de apă de 3 litri.(nu include rezervor)

Include curele laterale de compresie, o centură detașabilă în talie pentru un confort personalizat, o curea la piept cu fluier pentru siguranță suplimentară și o buclă pentru fixarea unui far de ciclism.

Rucsacul Rab Tensor 20 este un partener de încredere în excursiile de o zi sau în activitățile de alergare, oferind atât confort, cât și funcționalitate adaptată nevoilor tale în aer liber.

Volum (litri)
20
Greutate (Kg)
0.67
Utilizare
Hiking/Trekking

S-ar putea sa-ti placa

Review-uri (0)