• -10,00 lei
Bucla echipata Ocun Kestrel Nano Dyneema 60 cm Ocun - 1
  • Bucla echipata Ocun Kestrel Nano Dyneema 60 cm Ocun - 1

Bucla echipata Ocun Kestrel Nano Dyneema 60 cm

109,00 lei
119,00 lei

BRAND: Ocun | SKU: 85918046370 | PRODUCT ID: 5850

 

Nou

Ocun Kestrel 60 cm Express este o opțiune extrem de ușoară, în special pentru cei care urcă pe mai multe teleschiuri și acceptă provocări montane. Acesta a fost proiectat astfel încât este posibil să se ajusteze cureaua expres pentru a se potrivi nevoilor dvs. curente. Acesta poate fi prelungit sau scurtat în funcție de cerințele traseului.

Citeste mai mult
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Aici sunt folosite cele mai ușoare și cele mai mici carabiniere din gama Ocun. Acest lucru economisește fiecare gram de greutate pe care trebuie să o purtăm în ham. Datorită sistemului de închidere cu fir, carabinierele nu vor ceda la temperaturi scăzute. Acest lucru îi face un partener de încredere pentru orice traseu.
În plus, merită să ne amintim că acest tip de soluție face posibilă evitarea acumulării de noroi în încuietoare. Prinderea frânghiei este, de asemenea, extrem de convenabilă. Trebuie remarcat faptul că utilizarea acestui tip de încuietoare se traduce, de asemenea, printr-o greutate totală mai mică. Un avantaj important al Ocun Kestrel QD DYN 8 60 cm este utilizarea benzii Dyneema lungi.
Se caracterizează printr-un raport excelent greutate/rezistență. Este un model a cărui chingă poate fi ajustată pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Atunci când escaladați în munți și pe trasee cu mai multe trepte, poate fi necesar să folosiți un expresor cu o chingă mai lungă pentru a permite gestionarea adecvată a frânghiei.
Astfel se poate evita rigidizarea asigurării, ceea ce poate duce la probleme de slăbire. Prin urmare, Ocun Kestrel QD DYN 8 60 cm poate fi folosit în funcție de traseu, o dată în versiunea mai scurtă, o dată în versiunea mai lungă.

Utilizare
Catarare
Review-uri (0)