Senzor Polar OH1  Polar - 3
  • Senzor Polar OH1  Polar - 1
  • Senzor Polar OH1  Polar - 2
  • Senzor Polar OH1  Polar - 3

Senzor Polar OH1

359,00 lei

BRAND: Polar | SKU: 003897 | PRODUCT ID: 2191

 

Citeste mai mult
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

DESCRIERE

SENZOR HR POLAR OH1 

Polar OH1 – senzor optic pentru ritm cardiac
Polar OH1 este un monitor de ritm cardiac cu senzor optic ce se fixează pe brat sau pe antebrat printr-o bandă si care combină versatilitatea cu confortul si simplitatea. Se ajustează confortabil în jurul bratului si monitorizează ritmul cardiac cu ajutorul solutiei de înaltă precizie Polar pentru măsurarea pulsului prin intermediul senzorilor optici.
Cu Polar OH1, nimic nu mai stă în calea obiectivelor tale.

Nu îti plac centurile pentru piept? Polar OH1 este o alternativă extraordinară pentru tine: functionează cu toate dispozitivele Polar compatibile prin Bluetooth: ceasuri, dispozitive de monitorizare a conditiei fizice si ciclocomputere. 

Polar OH1 transmite în timp real date despre ritmul tău cardiac către numeroase aplicatii de fitness populare, atât pe telefoanele compatibile iOS cât si pe cele compatibile Android.

Polar OH1 este un bun tovarăs pentru Polar Beat, aplicatia Polar de antrenament si de fitness disponibilă gratuit. Cu Polar OH1 si Polar Beat primesti date live despre ritmul tău cardiac pe ecranul telefonului tău, precum si îndrumări audio în căsti, chiar în timpul antrenamentului.