Bluza Merinito Sport Zip 200g/mp Merinito - 1
  • Bluza Merinito Sport Zip 200g/mp Merinito - 1
  • Bluza Merinito Sport Zip 200g/mp Merinito - 2

Bluza Merinito Sport Zip 200g/mp

239,00 lei

BRAND: Merinito | SKU: D050MMVQ | PRODUCT ID: 3271

 

Nou

Bluza este Merinito, fabricata in Romania din 100% lana merino. Am folosit un jerseu de 200g/mp de cea mai inalta calitate si finete si pe care l-am obtinut prin tricotarea unui fir dublu de merino. Este subtire si moale (se poate purta fara probleme direct pe piele) si poate fi folosita in toate anotimpurile (temperatura corpului este mentinuta constanta).

Citeste mai mult
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Bluza este fabricata din jerseu de 200g/mp tricotat printr-un procedeu special din doua fire de lana merino „rasucite“ impreuna, obtinand astfel un material cu rezistenta mecanica sporita. Lana folosita este de cea mai inalta finete, de aceea culoarea materialului are, in lumina naturala, usoare reflexe metalice.

Bluza are o croiala clasica si este prevazuta cu un fermoar scurt cu protectie la nivelul gulerului. Fara rival in confort si versatilitate: alergare, urcare pe munte, schi, ciclism, calatorie sau o plimbare relaxata in parc. Deoarece hainele din lana merinos nu dezvolta mirosuri neplacute, ele pot fi purtate zile in sir fara griji.

Material
Lana
Gen
Femei
Review-uri (0)