• -50,00 lei
  • Nou
Pantaloni Femei Rab Torque Rab - 1
  • Pantaloni Femei Rab Torque Rab - 1

Pantaloni Femei Rab Torque

550,00 lei
600,00 lei

BRAND: Rab | SKU: QFU-70-SG | PRODUCT ID: 6515

 

Nou

Pantalonii Rab Torque Mountain Pants pentru femei Rab Torque este un produs versatil care se va dovedi util pentru trekking și turism alpin. Țesătura din care este confecționată ne protejează de răceala cauzată de rafalele de vânt, asigurând în același timp un nivel ridicat de respirabilitate, ceea ce ne permite să rămânem confortabili în timpul activității.

Citeste mai mult
Marime
  • XS
  • S
  • M
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Modelul are, de asemenea, proprietăți hidrofobe. Acesta a fost impregnat cu soluție DWR, care este ecologică, deoarece nu conține compuși PFC dăunători.

Pantalonii Rab Torque Mountain Pants pentru femei Rab Torque sunt confecționați din țesătura softshell Matrix DWS™ de proprietate. Această țesătură se caracterizează printr-o respirabilitate și rezistență ridicată la vânt, ceea ce permite reducerea la minimum a riscului de răcire din cauza rafalelor reci de vânt. Țesătura, care se bazează în principal pe fibre rezistente de poliamidă, este extrem de ușoară și, în același timp, rezistentă atât la frecare, cât și la deteriorări mecanice. Adaosul de elastan permite pantalonilor să se adapteze siluetei. Modelul a fost impregnat cu DWR , ceea ce conferă țesăturii sale proprietăți hidrofobe. Este demn de remarcat faptul că impregnarea aplicată este ecologică, deoarece nu conține perfluorocarburi dăunătoare în compoziția sa.

Pantalonii Rab Torque Mountain Pants pentru femei au fost confecționați într-o croială croită, care, împreună cu genunchii cu formă anatomică și un burduf cusut în zona între picioare, este concepută pentru a asigura o libertate maximă de mișcare. Are patru buzunare practice închise cu fermoare YKK®. Talia este parțial elastică și extensibilă, iar buclele de centură suplimentare permit purtarea unei centuri opționale. Unele dintre cusături sunt întărite suplimentar. Deschiderile cu fermoar din partea de jos a picioarelor vă permit să purtați confortabil modele de cizme înalte.

Rab Torque Mountain Pants - caracteristici cheie:

Model realizat din țesătura puternică și ușoară Matrix DWS™;

Matrix DWS™ oferă un nivel ridicat de protecție împotriva vântului și de respirabilitate;

Țesătura este suficient de flexibilă și extrem de rezistentă la abraziune;

Impregnarea DWR PFC Free i-a conferit caracteristici hidrofobe;

Ținuta adaptată, profilul anatomic al genunchilor și burduful de la nivelul între picioare asigură o gamă maximă de mișcări;

Pantalonii au o talie parțial elastică, bucle de centură și sunt extensibili;

Patru buzunare cu fermoare YKK®;

Deschiderea piciorului în partea de jos permite purtarea confortabilă a cizmelor înalte;

Gen
Femei
Utilizare
Multisport
Utilizare
Hiking/Trekking
Review-uri (0)