• -85,00 lei
  • Nou
Hanorac Barbati Rab Superflux Hoody Rab - 1
  • Hanorac Barbati Rab Superflux Hoody Rab - 1
  • Hanorac Barbati Rab Superflux Hoody Rab - 2

Hanorac Barbati Rab Superflux Hoody

515,00 lei
600,00 lei

BRAND: Rab | SKU: QFF-55-SAH | PRODUCT ID: 6511

 

Hanoracul de alpinism pentru barbati Rab Superflux Hoody este un model care se va descurca impecabil în terenul montan dificil. Construcția și soluțiile de materiale oferă condiții perfecte pentru a face alpinism sau pentru a aborda trasee de drumeție și mai dificile. Doamnele vor aprecia cu siguranță materialul fleece flexibil și moale, care, pe lângă faptul că oferă căldură, garantează și un confort deosebit în timpul utilizării.

Citeste mai mult
Marime
  • XL
Cantitate

 

Returnare produs în termen de 14 zile de la recepție

 

100% produse originale

 

Transport gratuit peste 300 lei (pt. orașele principale)

 

Plati securizate card de credit (in rate) sau de debit

Compania britanică Rab a creat acest model ca un strat intermediar și de încălzire pentru expedițiile de iarnă. De aceea, se va dovedi utilă sub o jachetă cu membrană sau sub o jachetă de iarnă mai călduroasă atunci când porniți într-o expediție în munții înalți. Cu toate acestea, nu există nicio contraindicație în ceea ce privește utilizarea hanoracului ca strat exterior la temperaturi moderate, atunci când avem nevoie de un confort termic adecvat pentru a întreprinde drumeții sau ascensiuni de toamnă.

Puloverul Rab Superflux Hoody pentru femei pentru escaladă Rab Superflux Hoody este confecționat din țesătura avansată Thermic™, care se comportă bine în timpul activității fizice. Este relativ netedă la exterior, în timp ce la interior a fost finisată cu un strat extrem de tactil. Prin urmare, oferă un confort maxim în orice condiții. Caracteristica principală a materialului este reprezentată de proprietățile sale izolatoare, care ajută la menținerea unei temperaturi optime în imediata vecinătate a pielii în zilele mai reci. În plus, materialul este excelent la evacuarea către exterior a umezelii generate în timpul exercițiilor fizice, ceea ce vă permite să mențineți un climat optim chiar și în timpul unei activități fizice intense.

Hanoracul de alpinism pentru barbati Rab Superflux Hoody a fost echipat cu o croială bine adaptată la silueta masculina. Proprietățile de întindere ale întregului au permis menținerea unei libertăți depline de mișcare, ceea ce este deosebit de important în timpul cățărării, schiului sau ascensiunii obositoare a unui alt vârf. Se folosesc cusături plate pentru a minimiza riscul de iritație.

Acest model este prevăzut cu o glugă strânsă care se potrivește perfect sub o cască de alpinism, oferind un confort termic maxim. Marginea elastică garantează o potrivire optimă. Problema mânecilor care se răsucesc adesea a fost, de asemenea, rezolvată perfect. Găurile pentru degetul mare asigură faptul că degetele mari rămân întotdeauna la locul lor, încălzind eficient mâinile.

Rab Superflux Hoody - caracteristici cheie:

Croiala a fost mai bine adaptată la silueta masculina;

Materialul Thermic™ asigură o bună izolare termică;

Întinderea mare a materialului oferă libertate totală de mișcare;

Mâneci raglan;

Glugă bine ajustată, cu garnitură elastică;

Buzunar cu fermoar pe piept;

Buzunare laterale cu fermoar, accesibile cu hamul pus;

Găurile pentru degetul mare de la manșete previn ca mânecile să se răsucească;

Cusăturile flatlock previn iritațiile;

Fermoare de marcă YKK®;

Gen
Barbati
Utilizare
Hiking/Trekking
Review-uri (0)